top of page
Verzenden

Na het plaatsen van een bestelling en het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen door ons verstuurd.

De standaardverzendkosten voor België €7,95. Bestellingen vanaf 150 euro worden gratis verzonden. Al onze verzendingen gebeuren via bpost.

Zodra we jouw pakket verzonden hebben, krijg je een verzendbevestiging. Je bestelling is dan onderweg! Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Gelieve ons dan meteen hiervan op de hoogte te brengen, zodat we dit onmiddellijk kunnen nakijken.

Retourneren

Past je item niet en wil je het retourneren voor een andere maat of voor een ander item? Zolang we jouw maat op voorraad hebben is dit geen probleem! Laat het ons via Instagram, facebook of telefonisch weten. Wij houden deze aan de kant tot wij de retour hebben ontvangen.  Jou retoursformulier zit bij de verzending. Vul deze volledig in, voeg deze vervolgens bij je terugzending. Wordt deze niet correct ingevuld kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling of retouren van een ander item.

Je kan het product binnen 14 werkdagen terug sturen naar onderstaand retouradres. Ontvangen wij de retour na 14 dagen, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retoursvoorwaarden voldoet, storten wij het aankoopbedrag uiterlijk binnen de 7 dagen terug.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van retourzendingen. Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je track & trace tot dat je retour verwerkt is.

U mag het pakje ook zelf terugbrengen naar de winkel.

Retourneren van gesoldeerde producten is niet mogelijk. Alle artikelen dienen in de orginele staat terug gestuurd te worden. De items mogen niet gedragen noch gewassen zijn en moeten voorzien van het orginele etiket. Items met make-up, vlekken, gewassen of parfumgeur worden niet retour genomen.

Retouradres

Caitlynn Boutique

Alfons Dierckxstraat 9

2490 Balen

bottom of page